The way you look tonight

by : Frank Sinatra (tapi banyak di remake lagi sama Tony Bennet, Michael Bubble)

Some day, when I’m awfully low,
When the world is cold,
I will feel a glow just thinking of you…
And the way you look tonight.

Yes you’re lovely, with your smile so warm
And your cheeks so soft,
There is nothing for me but to love you,
And the way you look tonight.

With each word your tenderness grows,

Tearing my fear apart…
And that laugh that wrinkles your nose,
It touches my foolish heart.

Lovely … Never, ever change.
Keep that breathless charm.
Won’t you please arrange it ?
‘Cause I love you … Just the way you look tonight.

Mm, Mm, Mm, Mm,
Just the way you look to-night

cerita di balik lagu :
pertama kali denger tuh di film ‘my best friend wedding’ – itu lho filmnya Julia Roberts – dan langsung jatuh hati.. tapi nggak tahu judulnya jadi aja kalo mo request ke radio bingung, sampe akhirnya beli vcd mas bubble – hehe bajakan siiih.. – taunya ada… baru tau deh itu judulnya

Iklan

2 thoughts on “The way you look tonight

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s